Aktivnosti

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji dana 25.06.2021. godine se po prvi put održao susret bivših studenata odnosno alumnia. Događaj je organiziran pod nazivom: „ALUMNI OPEN DAY“ s ciljem poticanja povezivanja bivših studenata i Fakulteta. Bivši studenti Fakulteta danas obnašaju brojne odgovorne funkcije u turizmu kako u cijeloj Hrvatskoj tako i u inozemstvu i trajna su podrška Fakultetu u  cijelom nizu znanstvenih, obrazovnih i stručnih aktivnosti.

Opširnije…

Udruga ALUMNI FMTU realizirala je 4. i 5.05.2019. godine svoje 8. Studijsko putovanje pod nazivom “Šibenik na ALUMNI način!”

Detalje izleta možete vidjeti ovdje.

Udruga ALUMNI FMTU organizirala je i realizirala svoje 7. Studijsko putovanje pod nazivom Outdoor Experience.

Naše druženje započelo je u Hotelu Rajna u Starigradu – Paklenica gdje nas je ugostio naš bivši student Marin Marasović u čijem smo aranžmanu krenuli na „Velebit Foto Safari“. Uz ugodno druženje program je uz šetnje, obuhvatio obilazak Tulovih greda te lokacije snimanja filma Winetou. Predvečer smo krenuli u Holiday resort Zaton gdje su nas srdačno ugostili naši bivši studenti gdin Frane Skoblar i gdin Ivo Bobić, sa svojim kolegama Marinkom Marinovićem, Franom Skoblarom, Ankicom Grbić Cvrljak i Lucijom Županović.

Domaćini su nas oduševili svojim gostoprimstvom i srdačnošću te im se od srca zahvaljujemo na njihovom osobnom angažmanu tijekom našeg boravka u prelijepim apartmanima u Zatonu.

Opširnije…

Skip to content